El Teatre Principal de Valls ha acollit aquest dimarts al vespre un acte de campanya de les eleccions del 14 de febrer amb la participació de Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont. Boye ha assegurat que la força de Junts és la raó de la lluita judicial.

PUBLICITAT

En l’acte, també hi han intervingut de forma telemàtica Carles Puigdemont i Josep Rull, els quals han fet una crida a mobilitzar els indecisos.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha donat el tret de sortida al míting destacant que el país necessita un govern fort, proper i disposat per fer realitat tots els projectes.

Finalment, el candidat de Junts a la circumscripció de Tarragona, Albert Batet, ha subratllat que la seva formació s’ha creat per servir els problemes de la gent. També ha afirmat que el 14 de febrer els electors triaran entre un govern independentista o un tripartit com el de Madrid.

PUBLICITAT