Aquest divendres 12 de febrer finalitza la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya previstes per aquest diumenge. Els partits que hi concorren aprofiten les darreres hores per explicar el programa de govern i celebrar els últims actes, la major part en format telemàtic.

PUBLICITAT

Durant la jornada electoral es recomana portar el vot preparat des de casa i entrar a la seu amb mascaretes FFP2 o quirúrgiques.

A Valls, hi haurà quatre col·legis electorals: pavelló Xavi Tondo, pavelló Joana Ballart, Kursaal i local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. A Picamoixons, es podrà votar a la sala d’actes de la Piscina.

Un total de 70 persones treballaran per vetllar per la seguretat, neteja i desinfecció dels espais, logística, gestió de les cues i el compliment de les diferents mesures sanitàries i prevenció de la Covid-19.

PUBLICITAT