El Consell Comarcal de l’Alt Camp i l’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera col·laboren en l’elaboració d’un pla de reactivació socioeconòmica a l’Alt Camp i l’execució de les actuacions dirigides a fer front a l’impacte econòmic i social que ha provocat la pandèmia de la Covid-19.

PUBLICITAT

El conseller d’Ocupació del Consell Comarcal, Robert Figueras, ha destacat que el pla girarà al voltant de tres eixos.

La regidora d’Empresa i Ocupació, Rosa Maria Rovira, ha explicat els recursos que aportarà Vallsgenera en el conveni.

Per acabar, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farre, ha lloat  la tasca de l’Ajuntament i el Consell Comarcal per treballar en la reactivació econòmica.

El Consell Comarcal de l’Alt Camp ha fet possible aquest pla a partir d’unes ajudes de 103.000 euros del Servei d’Ocupació de Catalunya. La voluntat és que estigui redactat al maig i ja en aquest període es puguin portar a terme les primeres accions per la ciutadania.

PUBLICITAT