La Unió Esportiva Valls afronta aquest diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, a l’estadi del Vilar, un compromís complicat davant l’Europa, el primer classificat del subgrup A del Grup 5 de 3a Divisió.

PUBLICITAT

Després de la derrota contra el Santfeliuenc, els homes de Joan Pallarès afronten els darrers cinc partits de la primera fase amb l’objectiu de sumar el màxim nombre de punts per arribar a la promoció de descens amb opcions per lluitar per la permanència.

Per aquest diumenge, Pallarès no podrà comptar amb Arnau Miró, Cheikh, Gestí i Albert Plana. Al partit de la primera volta, els vallencs van aconseguir un valuós empat a 1 al Nou Sardenya. D’altra banda, en un amistós de pretemporada al Vilar, els locals es van imposar per 1-0

El matx entre la UE Valls i el CE Europa es podrà veure i escoltar per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT