Aquest dilluns 22 de febrer, a les cinc de la tarda, a través de videoconferència, tindrà lloc la sessió plenària ordinària del mes de febrer.

PUBLICITAT

Com a punt més destacat de l’ordre del dia, hi ha prevista l’aprovació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). També hi haurà els nomenaments dels gerents del Patronat d’Esports i Vallsgenera. D’altra banda, també es donarà compte als informes d’execució trimestral i de morositat del quart trimestre de 2020.

En l’apartat de mocions, se’n debatran tres. La primera de Junts per Valls, ERC-Compromís per Valls i la CUP demanarà rebutjar la presència feixista, de condemna de les càrregues policials i de suport a les víctimes de la manifestació antifeixista del 7 de febrer a la ciutat. La segona també presentada pels mateixos grups donarà suport a la proposta sobre l’amnistia. L’última registrada per la CUP exigirà la retirada de l’acusació de la Generalitat en les causes obertes contra independentistes.

Com és habitual, el ple de l’Ajuntament de Valls es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT