OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les quatre mocions que s’han presentat en el ple de l’Ajuntament de Valls d’aquest dilluns 22 de febrer han quedat aprovades.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

El primer text presentat per Junts per Valls, ERC-Compromís per Valls i la CUP ha servit per rebutjar la presència feixista, de condemna de les càrregues policials i de suport a les víctimes de la manifestació antifeixista del 7 de febrer a la ciutat. La moció s’ha aprovat amb 16 vots a favor i 5 abstencions.

En segon lloc, s’ha debatut un proposta de la CUP per exigir la retirada de l’acusació de la Generalitat en les causes obertes contra independentistes. El text ha rebut el suport de Junts i ERC-Compromís, mentre que el PSC i Ciutadans hi han votat negativament.

Seguidament, la moció d’ERC-Compromís, Junts i la CUP de suport a la proposta d’amnistia s’ha aprovat amb 16 vots a favor i 5 en contra.

Finalment, Junts, ERC-Compromís i CUP han presentat una moció de suport a Pablo Hasél, que, tot i la seva aprovació, ha rebut els vots en contra de PSC i Ciutadans.

Com a altres punts destacats, el ple del consistori ha aprovat el nomenament del gerents del Patronat d’Esports i Vallsgenera. També s’ha donat compte a l’informe d’execució trimestral i de morositat del quart trimestre de 2020.

PUBLICITAT