El passat diumenge 21 de febrer el Grup del Teatre Principal va celebrar l’assemblea general ordinària. A causa de les restriccions, es va fer de manera telemàtica.

PUBLICITAT

En l’assemblea es va fer un balanç i valoració del 2020, que el grup tanca satisfet després de totes les dificultats generades per la pandèmia. L’esforç d’adaptació de totes les mesures sanitàries i del dia a dia de l’entitat van tenir la seva recompensa en la bona acollida dels espectacles per part del públic. La reducció del 50% de l’aforament ha afectat a l’entitat a nivell econòmic, tot i això, defensen la necessitat de seguir duent a terme els projectes que vindran.

Les Bambolines Escolars obriran l’activitat d’aquest 2021, fent gaudir els alumnes de 4t de les escoles de Valls d’una visita teatralitzada al Teatre Principal, per descobrir-ne els secrets més amagats. Ha calgut fer un sobreesforç per tirar-les endavant, després que l’any passat s’haguessin d’anul·lar.

El seguiran projectes com el Ball de Vells per Sant Joan i la Ruta del Cementiri de cara a l’estiu, i com no podia ser d’una altra manera, Un Cap d’Any a l’Infern i Els Pastorets Principals de Valls per Nadal. A més, l’entitat prepara un nou projecte juntament amb el Centre Cívic que veurà la llum a l’octubre del 2021, si tot va bé.

L’assemblea va servir també per parlar de l’organització interna, i d’altres temes d’interès pels membres de l’entitat. 

PUBLICITAT