La reunió del Procicat d’aquest dijous al matí ha servit per anunciar noves mesures de flexibilització per frenar els casos de Covid-19.

PUBLICITAT

A la roda de premsa que han ofert la consellera de Salut, Alba Vergés, el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, i el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha servit per permetre l’obertura ininterrompuda, a partir de dilluns 8 de març, de bars i restaurants entre dos quarts de vuit del matí i les cinc de la tarda.

En l’àmbit de l’esport, s’autoritza la reobertura dels vestidors a gimnasos i centres esportius. Així mateix, es podran reprendre les competicions federades, a partir de setze anys.

Els estudiants d’ESO, Batxillerat i Formació Professional podran fer sortides pernoctades fora de la comarca amb grups bombolla.

Quant a centres cívics, els majors de 65 anys podran fer activitats lúdiques a l’aire lliure.

Les universitats podran recuperar l’activitat presencial amb un 30% de l’aforament a les aules. També es reprendran les activitats culturals als museus, galeries d’art i sales d’exposicions.

Es permetran més de dues bombolles en les reunions de sis persones. Quant a la mobilitat, es manté el confinament comarcal i el toc de queda.

Les noves restriccions tindran vigència fins al 15 de març.

PUBLICITAT