Aquest dimecres s’ha presentat el projecte de l’Espai Robert Gerhard, articulat en dos àmbits; l’Aula Gerhard, dedicada a la recerca i inaugurada l’any 2018 i l’Espai Gerhard, que veurà llum el pròxim mes de setembre d’enguany a la Capella de Sant Roc.

PUBLICITAT

La iniciativa impulsada per l’Institut d’Estudis Vallencs i amb la contribució de l’Ajuntament de Valls, la Generalitat i la Diputació de Tarragona té la voluntat de reconèixer la figura del compositor perquè no caigui en l’oblit. Escoltem Francesc Murillo, president de l’IEV.

La comissària de l’Espai Gerhard, Rosa Pera, explica les pretensions del projecte.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, destaca que el nou equipament servirà per recuperar patrimoni històric i d’atracció pel turisme.

L’Espai Gerhard planteja tres eixos dins la Capella; una paret gràfica centrada en la vida del compositor, una instal·lació audiovisual interactiva i un àmbit per a esdeveniments culturals de petit format. El pressupost de l’obra és de 306.000 euros.

PUBLICITAT