La primera fase del grup 5 (subgrup A) de 3a Divisió arriba al seu final. A manca de tres jornades, a la Unió Esportiva Valls li resten dos partits per disputar. Un d’aquests és el de diumenge, a les dotze del migdia, al camp de la Montañesa, cuer de la classificació amb els mateixos punts que els vallencs.

PUBLICITAT

Els homes de Joan Pallarès es desplaçaran fins al camp d’aquest equip barceloní amb l’objectiu de sumar 3 punts que li permetin seguir creient en les possibilitats de salvar la categoria. El club blanc-i-vermell es trobarà un rival entrenat per Ramon Maria Calderé i que va empatar a 0 la setmana passada al camp del Manresa. A la primera volta, els dos equips també empataven sense gols al Vilar.

Per aquest enfrontament, el tècnic del Rourell no podrà comptar amb Cesc Martínez per sanció i Óscar Torre per lesió. Tampoc hi serà Jordi Prades per motius laborals.

El partit entre la Montañesa i la UE Valls es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT