El pròxim dimecres 17 de març, a les 10 del matí, al Centre Cultural Municipal es representarà l’obra de teatre en anglès RobinHood de la Companyia IPA Productions i copresentat amb Imaginautes Serveis Culturals. És una iniciativa del Servei Educatiu dels Teatres de Valls, que treballa el camp de l’educació amb diferents activitats pensades per a les escoles.

PUBLICITAT

Hi passaran un total de 175 alumnes de cicle mitjà i superior de les escoles Baltasar Segú, La Candela i Enxaneta i es tindran en compte totes les mesures de seguretat per a la contenció de la pandèmia de la COVID19.

Robin Hoodés un heroi valent, que està convençut que és l’únic que pot salvar Anglaterra lluitant amb arc, fletxes i espasa…però malauradament s’equivoca!

IPA Productions és una companyia de teatre educatiu i totes les seves obres es fan al 100% en anglès i són interpretades per actors i actrius angloparlants.

PUBLICITAT