L’espectacle “Broadway a capella” concentra els èxits dels millors musicals amb un elenc de 13 intèrprets catalans.  

PUBLICITAT

El muntatge es podrà veure aquest dissabte 20 de març, a partir de les vuit del vespre, al Centre Cultural Municipal.

Broadway a capella és una producció artística de Daniel Anglès, que compta amb la participació de fins a 13 cantants del país que versionen les cançons de diversos espectacles de Broadway amb el suport, exclusivament, del primer instrument de tots els temps: la veu. Entre els intèrprets que hi participen es troba l’actor, cantant i vocal coach Edgar Martínez, nascut al Pla de Santa Maria.

Les entrades per assistir a la funció de Broadway a capella ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica (per mitjà del web www.valls.cat) o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal, dimecres a la tarda i divendres al matí. Si no s’han exhaurit abans, també n’hi haurà a la taquilla del Centre Cultural el dia del musical. També estan disponibles les promocions Jove per als menors de 30 anys, amb entrades a 3 euros durant els 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle, i Promo 3 amb localitats també a 3 euros per a les persones en situació d’atur.

PUBLICITAT