Els comptes de l’Ajuntament de Valls per aquest exercici del 2021, pautats en 30,1 milions d’euros, es veuran augmentats en un milió d’euros més. El consistori aplicarà la part més important del romanent de tresoreria positiu. L’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, ha donat a conèixer que es destinaran principalment als sectors s’han vist afectats per la pandèmia.

PUBLICITAT

L’ampliació de pressupost, entre d’altres projectes de reactivació econòmica, permetrà destinar 200.000 euros a polítiques d’habitatge, com per exemple, la compra d’immobles de la plaça de l’Oli i el carrer Sant Oleguer. El primer tinent d’alcalde, Jordi Cartanyà, afirma que aquests ajuts tenen l’objectiu de millorar la cohesió social.

Per la seva banda, el regidor d’hisenda, finances i contractació, Martí Barberà, ha parlat de la importància de poder disposar dels diners provinents del superàvit del 2020.

El pressupost de l’Ajuntament s’aprova en un ple extraordinari aquest dijous, encara que aquesta ampliació no entrarà en vigor fins el pròxim 29 de març, data del ple ordinari en què també es donarà compte de la liquidació del 2020.

PUBLICITAT