Després de la victòria de la setmana passada 0-1 contra la Montañesa, la UE Valls segueix creient en les opcions per salvar la categoria. Els homes de Joan Pallarès reben diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, al Vilar, el Manresa, equip de la part alta de la classificació.

PUBLICITAT

En el darrer partit de la primera fase, els vallencs volen sumar un triomf que els permeti escurçar distàncies amb els equips que jugaran el play off de descens. Per aquest enfrontament, Pallarès no podrà comptar amb Cesc Martínez, Òscar Torre i Èric Martí.

Diumenge, a l’estadi del Vilar, es permetrà l’entrada d’un màxim de 270 persones. El conjunt de la capital de l’Alt Camp ha anunciat que només deixarà entrar els socis.

El partit entre la UE Valls i el Manresa es podrà seguir en directe a Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT