Un mural a les parets de la pista poliesportiva del carrer de Sant Francesc té la voluntat de reivindicar la presència femenina. L’obra, que ha estat creada per l’artista vallenca Berta Artigal, s’ha presentat en societat en el marc dels actes del Dia Internacional de les Dones.

PUBLICITAT

Per a la realització del projecte, Artigal ha explicat que s’ha inspirat en una cita de l’escriptora britànica Virginia Woolf.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, destaca que amb aquest mural es posen en valor els eixos que es treballen dia a dia a l’àrea d’Igualtat.

Tot i que qualsevol lloc és ideal per pintar-hi una imatge de reivindicació feminista perquè aquesta lluita és necessària arreu i a tothora, l’obra s’ubica en aquest espai del Barri Antic perquè la gent que hi va a jugar pugui gaudir de la pintura mural i del missatge que hi ha escrit. A més és un punt de pas per famílies i canalla que van als centres educatius de la zona, entre altres, i així poden gaudir de la pintura mural al mateix temps que del gran significat que té l’obra.

PUBLICITAT