Els Campionats de Catalunya de Joves de Tennis de Taula se celebraran entre el dissabte 27 de març i el dijous 1 d’abril al Pavelló Joana Ballart. En total seran més de 450 els participants els que prendran part esdeveniment esportiu.

PUBLICITAT

A l’acte de presentació, entre els quals hi ha assistit el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, s’ ha destacat que aquest campionat és una de les primeres competicions esportives que es tornen a posar en marxa al país després de l’aixecament de les restriccions per part del Procicat.

Les categories que es disputaran als campionats seran prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, juvenil i sub21. L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament i el Patronat d’Esports de Valls, la Federació Catalana de Tennis de Taula, el Club Ganxets de Reus i el Consell Esportiu de l’Alt Camp. A més, Agbar exerceix de patrocinador oficial.

PUBLICITAT