El Club Tennis Valls, acollirà, del 27 de març al 4 d’abril, a les seves instal·lacions el Circuit Juvenil d’oberts HEAD, i el Circuit Promeses Tarragona de les categories Aleví, Infantil i Juvenil. Ambdós tornejos són d’àmbit estatal i puntuables al rànquing de la Federació Espanyola de Tennis.

PUBLICITAT

Les inscripcions s’han tancat amb un total de 160 jugadors i jugadores d’edats compreses entre els 8 i els 16 anys.

El torneig es disputarà sobre pista de terra batuda i green set, essent un total de 7 pistes a disposició dels participants.

Enguany a més el Club Tennis Valls ha renovat la superfície de les pistes de terra batuda, i pintat les de Green Set i, complementant la renovació de tot l’equipament d’il·luminació en tecnologia LED.

El Club oferirà servei de Bar i Restaurant per a tots els participants i acompanyants.

PUBLICITAT