L’Ajuntament de Valls ha signat aquest divendres un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vallmoll pel projecte “Camins saludables”.

PUBLICITAT

El regidor de Participació Ciutadana del consistori vallenc, Jordi Cartanyà, i el regidor d’Esports, Joventut, Indústria i Obres de l’Ajuntament de Vallmoll, Marc Cusidó, han signat un conveni de col·laboració per la gestió del projecte d’itinerari saludable «Caminant per Valls i Vallmoll».

El projecte “Camins saludables” pretén la millora de la senyalització de diferents camins al voltant de Valls amb la finalitat de consolidar unes rutes de salut on la ciutadania pugui anar a caminar. A banda de la ruta del camí entre Valls i Vallmoll, el programa també està format per tres recorreguts més, concretament es tracta de la del camí de Fontscaldes, que passa pel terme municipal de Valls i Figuerola del Camp; la del camí de Valls, Masmolets i Fontscaldes, i la que passa pel camí de Valls, la Granja Dolldellops i Pont de Goi. Aquestes rutes en moments de la pandèmia de Covid són una bona opció per sortir a caminar i fer exercici.

PUBLICITAT