Des d’aquest divendres 9 d’abril comença el nou confinament comarcal a Catalanya arran de l’empitjorament de les dades de la pandèmia. El Procicat va anunciar dimecres que la nova mesura que restringeix la mobilitat estarà vigent, com a mínim, fins al dilluns 19 d’abril. Així, la nova restricció ha entrat en vigor la mitjanit de dijous a divendres. Només es pot saltar aquesta mesura si és per un motiu justificat com anar a treballar, al metge, al centre d’estudi, etc. Per això cal descarregar-se el certificat d’autoresponsabilitat.

PUBLICITAT

També queda suspesa la possibilitat de moure’s fora de la comarca amb membres de la bombolla de convivència, mesura que només s’havia aplicat de cara a Setmana Santa.

La resta de mesures es mantenen com fins ara. És manté el confinament perimetral de Catalunya i el toc de queda des de les 22 hores fins les 06 del matí. En l’àmbit de la restauració, comerç, cultura i esport, tot segueix com fins ara. 

Pel que fa a les trobades socials, estan permeses les reunions de fins a sis persones tant en interior com en exterior i sempre i quan no se superin les dues bombolles de convivència. No hi ha límits per a convivents.

PUBLICITAT