El camí de la UE Valls cap a la salvació comença aquest cap de setmana. La permanència es troba només a 5 punts. L’equip blanc-i-vermell rep diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, al Vilar, la UE Figueres, rival que estrenarà l’exjugador de l’Espanyol, Moisès Hurtado, com a nou tècnic.

PUBLICITAT

Els de l’Alt Empordà es presenten a Valls amb quatre punts més que els locals i amb la intenció que el canvi d’entrenador els serveixi per eludir el descens.

Pel que fa la dinàmica dels locals, el tècnic Joan Pallarès espera que la seva plantilla mantingui l’essència dels tres darrers partits per mantenir opcions intactes de continuar a 3a Divisió la temporada que ve.

El matx entre vallencs i figuerencs es podrà seguir en directe, des d’un quart de cinc de la tarda, per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT