Els aparcaments del Centre Històric i del Carme, el claustre del Carme, el pati de Casa Caritat i el Teatre Principal acolliran la majoria d’espectacles i activitats de cara a la celebració de Sant Joan que tindrà lloc entre el 18 i el 25 de juny. El regidor de Cultura, Marc Ayala, afirma que aquests espais tenen la voluntat de recuperar la festa al carrer.

PUBLICITAT

Al pàrquing del Centre Històric tindran lloc les activitats del Seguici cerimonial. A l’aparcament del Carme hi haurà els concerts de joves i familiars. Al Pati de Casa Caritat serà l’espai pels concerts de mitjà format. Al claustre del Convent del Carme s’hi desenvoluparan les músiques d’arrel. Finalment, al Teatre Principal s’ubicarà la Casa de la Festa.

Els espais estaran delimitats, amb control d’accés i d’aforament, registre d’assistents, públic assegut, distàncies entre espectadors, mascaretes i gel hidroalcohòlic.

Les regidories de Cultura i Mobilitat preveuen habilitar places d’aparcament complementàries.

PUBLICITAT