Aquest divendres, entre les onze i les dotze del matí, la sala d’actes de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, acull la presentació del nou cicle formatiu de tècnic superior en transport i logística de l’Institut Jaume Huguet.

PUBLICITAT

L’acte comptarà amb el director del centre, Josep Maria Solé; la cap d’estudis, Montse Velasco; el professor i coordinador del cicle, Josep Maria Suñé; el coordinador de Formació Professional, Juan José Garcia; i el secretari de la Cambra de Comerç, Rafael Castells.

La jornada també inclourà un debat entre els assistents, el qual serà moderat pel president de la Cambra, Josep Maria Rovira. Finalment hi haurà una cloenda a càrrec de la directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Carme Mansilla.

Les inscripcions per assistir a l’acte, les quals són gratuïtes, es poden formalitzar a l’adreça electrònica comunicacio@cambravalls.com fins a completar la capacitat permesa a la sala segons les mesures Covid-19.

PUBLICITAT