La Diada de Sant Jordi del 2020 va estar marcada sens dubte per la Covid-19. Tot i el confinament, des de l’Institut d’Estudis Vallencs es va organitzar una lectura “virtual” d’algunes de les històries recollides en el llibre “Llegendes, contalles i tradicions de Valls”, amb una crida a la participació que va comptar amb un gran suport.

PUBLICITAT


Ara, un any després i en reconeixement a totes les persones que van col·laborar en el projecte, del 16 d’abril al 2 de maig s’instal·larà al Pati de Sant Roc una mostra que recollirà tot aquest material, on es podrà fer la lectura en família i també recuperar la gravació «in situ» a través dels dispositius mòbils amb els codis QR que s’aniran trobant a cada llegenda.

L’exposició s’inaugurarà aquest divendres, a les set de la tarda, al mateix Pati de Sant Roc.

PUBLICITAT