La jugadora del sènior femení del CB Valls Romina Rodríguez ha fet saber la seva intenció de deixar el club adduint motius personals. Des del CB Valls respecten la seva decisió, com han fet sempre, tot lamentant que abandoni l’equip una jugadora com ella, per la seva excel·lent qualitat tècnica i capacitat de treball, però també per haver-se convertit en una jugadora referent i molt estimada per l’afició blanc-i-vermella.

PUBLICITAT

Rodríguez ja no entrarà en la convocatòria en el partit d’aquest dissabte, a les sis de la tarda, al Joana Ballart, contra el Granollers.

Les noies que entrena Benet Ibáñez afronten el primer enfrontament de la segona volta del Campionat d’Espanya de Primera Divisió Femenina amb l’objectiu de trencar amb la mala dinàmica de dues derrotes consecutives.

El partit entre vallenques i granollerines es podrà seguir en directe a CB Valls TV i Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT