Després del correctiu de la setmana passada (0-3), a casa, davant el Figueres, la Unió Esportiva Valls afronta diumenge, a les set de la tarda, una visita complicada al camp del Sants, rival que ara mateix si s’acabés la lliga s’asseguraria la continuïtat un any més a 3a Divisió.

PUBLICITAT

Els barcelonins van perdre 2-1 al camp de l’Igualada en la primera jornada de la fase de permanència i necessiten puntuar per no tenir problemes a final de temporada. D’altra banda, els vallencs, a set  punts de la salvació, necessiten sumar un triomf per no distanciar-se.

Per aquest matx, el tècnic de la UE Valls, Joan Pallarès, no podrà comptar amb Sergi Gestí per sanció i Jordi Prades per motius laborals.

El partit entre la UE Sants i la UE Valls es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT