L’òpera electrònica La infanticida es representarà al Teatre Principal de Valls el pròxim dissabte 24 d’abril. Aquest aplaudit muntatge, estrenat a la Sala Atrium de Barcelona, es basa en l’obra de teatre homònima de Víctor Català, que narra la història d’una dona que, en un context ofegador, es veu forçada a intentar desfer-se del nadó que du dins el ventre.

PUBLICITAT

El text, adaptat pel dramaturg Marc Rosich, està protagonitzat per l’actriu Neus Pàmies, i compta amb la composició musical de l’atrevida pianista Clara Peya, la direcció escènica de Marc Angelet, la col·laboració de l’actor Marc Garcia i la interpretació en directe del músic Gerard Marsal. Aquest punyent i electritzant monòleg, que sosté la tensió i l’atenció del públic al llarg de tot l’espectacle, s’endinsa en el patiment i tortura interior de la Nela, una dona valenta i apassionada que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador.

Les entrades per assistir a la representació de La infanticidaja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica (per mitjà del web www.valls.cat) o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal, dimecres a la tarda i divendres al matí. Si no s’han exhaurit abans, també n’hi haurà a la taquilla el dia de la funció. També estan disponibles les promocions Jove per als menors de 30 anys, amb entrades a 3 euros durant els 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle, i Promo 3 euros amb localitats també a 3 euros per a les persones en situació d’atur.

PUBLICITAT