La roda de premsa del Govern i el Procicat d’aquest dijous 22 d’abril ha servit per anunciar l’aixecament del confinament comarcal i l’autorització de moure’s per tot Catalunya a partir dilluns 26 abril, sense cap limitació ni de desplaçar-se només amb la bombolla de convivència.

PUBLICITAT

A banda es relaxaran d’altres restriccions, com per exemple, la reobertura del comerç sense límit de superfície i la represa de l’activitat de la restauració que està ubicada als centres comercials,

L’ensenyament postobligatori podrà tornar a ser 100% presencial i es permetrà ampliar l’aforament dels gimnasos i centres religiosos fins a un 50%

A pesar dels canvis, la consellera de Salut, Alba Vergés, ha demanat extremar les precaucions, reduir les interaccions socials i ha anunciat nous cribratges d’automostra a les comarques de Lleida, Girona i la Catalunya Central.

PUBLICITAT