El Sant Joan vallenc desplegarà enguany un ampli cartell amb catorze concerts de músiques modernes en què participaran els grups Zoo, Stay Homas, Ciudad Jara, Jazzwoman i La Fúmiga en el nou escenari de l’aparcament del Carme. Excepte els primers, la resta són formacions que actuen per primer cop en aquest apartat musical programat per la comissió de músiques, i la majoria també presenten la seva gira actual a les comarques tarragonines.

PUBLICITAT

Enguany per primer cop també hi haurà concerts en franja de tarda, dedicats als públics familiars, amb les actuacions de les formacions Xiula i The Penguins · Reggae per xics. Paral·lelament per l’escenari del pati de la Casa Caritat passaran noms joves com Ginestà, els vallencs Figaflawas i les promeses de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard, el pop d’autor de Ferran Palau, la cornamusa de Francesc Sans en el seu primer disc, els clàssics de Frank Sinatra i Elvis Presley de la mà de Loren, i el concert de la Nit de Sant Joan amb l’Orquestra Internacional Costa Brava.

El regidor de Cultura, Marc Ayala, vol que totes les activitats que s’organitzen per Sant Joan arribin al màxim de gent possible.

El Sant Joan vallenc mantindrà l’esperit popular amb preus absolutament simbòlics que permetran regular els fluxos en els diferents concerts. Així cada grup per a audiències adultes dels concerts de l’Aparcament del Carme tindrà un preu de 3 €, mentre que els familiars de tarda i les actuacions del pati de Casa Caritat serà d’1 €. L’organització anunciarà en breu el dia en què es posaran a disposició les entrades. Alhora en demana un ús responsable.

Tots els concerts s’han adaptat a la nova normativa que marca que els espais estiguin delimitats, que hi hagi control d’accés i d’aforament, que es porti el registre dels assistents, que el públic romangui assegut i que es mantinguin les distàncies físiques entre els espectadors, a més de les habituals mascaretes i gel hidroalcohòlic.

PUBLICITAT