Aquest dimecres 28 d’abril, a partir de les dotze del migdia, Vallsgenera organitza la primera de les xerrades en el marc de l’Agenda TIC 2021. Totes les conferències es faran en format virtual.

PUBLICITAT

Xipset, Citra, Ten i Tic Consulting començaran aquest matí el cicle amb una xerrada que portarà el títol Empresa i Futur al Núvol.

El 26 de maig n’hi haurà una altra sobre Xarxes 5G amb Eduard Martín Lineros, director del Programa 5G Mobile World Capital i Jordi Duch Gavaldà, membre de l’àrea 5G Camp de Tarragona de la Universitat Rovira i Virgili.

Finalment, el 30 de juny se celebrarà l’última de les xerrades. El títol serà La Feina ja no és el que era. Estem preparades? i estarà impartida per Albert Cañigueral, autor del llibre El treball ja no és el que era: noves formes de treballar, altres maneres de viure.

Per participar-hi es poden tramitar les inscripcions a l’adreça electrònica vallsgenera@valls.cat

PUBLICITAT