El Nou Camp Municipal de Banyoles ha acollit aquest diumenge el partit de la quarta jornada de la fase permanència a 3a Divisió entre el Club Esportiu Banyoles i la Unió Esportiva Valls. Tot i empatar a 1, els homes de Joan Pallarès s’allunyen de les posicions de salvació després que Figueres i Sants, els dos rivals directes, aconseguissin treure els 3 punts en els seus respectius compromisos.

PUBLICITAT

Els vallencs han tingut el control de la pilota durant bona part de la primera part, encara que novament la manca d’arribada a l’àrea s’ha traduït amb poques ocasions de cara a porteria. Al minut 30, una entrada de Gerard Batista dins l’àrea sobre un jugador del Banyoles ha fet que l’àrbitre assenyalés penal. Així doncs, Pime des dels onze metres ha aconseguit transformar l’1-0.

A la segona meitat, el club de la capital de l’Alt Camp ha sortit amb ganes de remuntar. Tot i que els locals haurien pogut sentenciar, al minut 72 el Valls ha aconseguit empatar gràcies a un gol en pròpia porteria d’Ivan Torreblanca. L’acció ha vingut determinada per una pilota que ha enviat al pal Aleix Ruiz i que posteriorment Riki en un refús des de la dreta de l’interior de l’àrea ha fet que els del Pla de l’Estany es marquessin un autogol.

El desenllaç del matx ha estat elèctric amb bones ocasions pels dos equips. Al final, però, empat i els vallencs que, a falta de sis partits, es troben a la taula classificatòria amb 20 punts i a 8 de la salvació.

El pròxim partit  de la UE Valls serà diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, al Vilar, contra l’Horta.

PUBLICITAT