El món casteller comença a aixecar el vol després de més tretze mesos d’aturada per culpa de la pandèmia. Divendres a la tarda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls obria el local del Portal Nou per fer un primer assaig de canalla seguint totes les mesures de prevenció i higiene.

PUBLICITAT

Amb grups bombolla de 20 persones, els de la camisa rosada esperen que les convocatòries serveixin per treballar unes posicions que s’hauran de canviar totalment a causa del creixement que han experimentat els més petits.

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya recomana que tots els assajos que se celebrin no durin més enllà dels seixanta minuts. El contacte físic tampoc pot superar els cinc minuts. D’altra banda, cada agrupació ha de designar un responsable per fer un seguiment dels assistents i controlar possibles positius de Covid-19.

PUBLICITAT