L’edició online de l’Espai de l’Estudiant, el saló de l’ensenyament de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs a través del Consorci Prouniversitari ha tingut una gran acollida per part dels centres que han volgut presentar la seva oferta formativa i també per part dels estudiants que han trobat una via d’orientació i d’informació per a començar a decidir el seu futur un cop acabin a l’ensenyament obligatori.

PUBLICITAT

Durant la setmana del 3 al 7 de maig, en horaris de matí i tarda, es poden seguir més de 85 presentacions on-line dels prop de 50 centres que s’han inscrit. Centres d’estudis superiors especialitzats en teatre, disseny, moda, art, màrqueting, empresa, videojocs, a més de la gran majoria d’universitats catalanes i centres que ofereixen nombrosos cicles formatius han volgut estar presents a aquesta edició tant especial de l’Espai de l’Estudiant que, fins i tot, ha ofert una sessió presencial a càrrec del Dr. Jesús Maria Prujà, cap de l’oficina d’accés a la universitat que va oferir la conferència Accés i admissions a la universitat el passat dilluns en directe des de la sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs, amb la presència de dos grups-classe dels instituts Serra de Miramar i Narcís Oller de Valls.

Per a assistir a les sessions calia un registre previ tot i que finalment s’ha optat per obrir totes les presentacions a tothom que hi estés interessat encara que no s’hagués inscrit prèviament. Cal destacar l’èxit d’inscripcions de centres com la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Pompeu Fabra o la Universitat Autònoma de Barcelona.

PUBLICITAT