La Unió Esportiva Valls s’ha imposat aquest diumenge, al Vilar, a l’Horta per 2-1 i es manté en vida en la lluita per la permanència a 3a Divisió.

PUBLICITAT

Tot i el triomf final, l’enfrontament no començava gens bé pel conjunt blanc-i-vermell. Al minut 4 de la primera part, Manrique ha transformat el primer gol després d’una jugada ràpida per la banda dreta i que, després del rebuig d’Alejo, ha aprofitat per estrenar el marcador.

La capacitat de reacció vallenca no ha tardat massa en arribar. Al minut 17, Ramon Miranda ha aconseguit plantar-se a l’àrea, donar mitja volta i protagonitzar un xut per batre la porteria de l’Horta.

A partir d’aquí, malgrat algunes ocasions de perill dels visitants, el Valls trobava el camí de la victòria. Al minut 75, un córner llençat per Riki el refusava amb el cap Èric Martí i, a partir d’aquí, el rebuig l’ha aprofitava Albert Plana amb un xut ras per anotar el 2-1.

El tram final del matx ha estat intens i la defensa vallenca ha hagut de suar per mantenir el resultat. Tot i això, tres punts importants pels homes de Joan Pallarès, els quals se situen a 6 punts de la salvació.

El pròxim partit de la UE Valls serà diumenge, a les sis de la tarda, contra el Figueres.

Els gols

Ramon Miranda i Albert Plana han estat els autors dels gols de la UE Valls en el partit d’aquest diumenge contra l’Horta. Els vallencs han remuntat un gol inicial que han fet els visitants en el minut 4 de la 1a part. Així ha narrat el gols el nostre company, David Prats, en la transmissió de Ràdio Ciutat de Valls.

Gol Ramon Miranda (1-1. Minut 17)

Gol Albert Plana (2-1. Minut 75)

PUBLICITAT