Valls dispararà un Piromusical amb públic presencial el divendres 25 de juny, des del barri del Fornàs. L’espectacle començarà, a partir de dos quarts d’onze de la nit, i tindrà una durada de 15 minuts.

PUBLICITAT

El piromusical es podrà veure des de les terrasses i altre punts elevats de la ciutat. El passeig President Tarradellas quedarà delimitat amb control d’accés i habilitat com a zona per a espectadors.

L’aforament serà de l’autoritzat pel Procicat, que en aquest moment no pot superar els mil espectadors. El públic haurà de pagar una entrada simbòlica.

Per primer cop a Catalunya, un piromusical serà dirigit per una dona, Teresa Rey, de Pirotècnia Valenciana. Aquesta pirotècnia és de Llanera de Ranés, el País Valencià.

Sant Joan 2021 comptarà amb quatre pirotècnies: Pirotècnia Valenciana, Pirotècnia Catalana, Pirotècnia Estalella i Pirotècnia Gironina. El regidor de Cultura, Marc Ayala, destaca l’aposta forta que es fa per un sector molt castigat per les conseqüències de la pandèmia.

Valls serà la ciutat pionera en la represa dels piromusicals contemporanis amb espectadors. Aquesta fórmula ja es fa en els grans piromusicals de Canadà i Japó.

PUBLICITAT