El triomf contra l’Horta del passat diumenge ha donat oxigen a la Unió Esportiva Valls per seguir amb opcions de lluitar per mantenir la categoria. Aquest diumenge, a les sis de la tarda, a Vilatenim, els homes de Joan Pallarès s’enfronten contra el Figueres, un dels rivals directes per eludir el descens i que a la primera volta de la fase de permanència es va imposar al Vilar per un contundent 0 a 3.

PUBLICITAT

No obstant, els vallencs pensen que poden superar aquesta final i, depenent dels resultats, acabar la jornada a quatre o tres punts de la salvació.

Per aquest partit, Joan Pallarès no podrà comptar amb Sergi Gómez per sanció. Tampoc hi seran “Chiri” i Jordi Estivill per lesió.

El partit entre la UE Figueres i la UE Valls es podrà seguir en directe a Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT