El Claustre del Convent del Carme, que aquest any celebra els seus 700 anys de vida, serà de nou l’escenari de les programacions artístiques del Juliol Circense i l’En Viu.

PUBLICITAT

En el camp del circ, els dies 13, 14 i 15 de juliol hi haurà les actuacions de Baire Bozzà, Anna Confetti i Kerol. D’altra banda, els espectacles de l’En Viu, que es farà entre el 20 i 23 de juliol, hi prendran part La Oreja del Tik Tok, Meritxell Estivill, Elena Volpini i Murmur.

La companyia vallenca Passabarret i la DO Tarragona cooperen en l’organització dels dos festivals.

Per segon any consecutiu, el regidor de Cultura, Marc Ayala, destaca que els cicles posaran en valor els treballs musicals d’artistes vallencs, com a mesura de suport al teixit creatiu i cultural local.

Properament s’anunciaran els horaris i el sistema de reserva d’entrades per a totes les propostes, que comptaran amb mesures de protecció per garantir una cultura segura.

PUBLICITAT