Davant la contínua degradació urbanística que fa 40 anys que pateix el Barri Antic, veïns i comerciants s’han concentrat aquest dimecres a la plaça de l’Oli per demanar a l’actual govern municipal que posi tots els recursos per acabar amb la situació d’inseguretat que es viu des de fa temps.

PUBLICITAT

Entre d’altres propostes, comerciants i veïns demanen un pla social per afrontar la problemàtica social, de drogoaddicció i degradació humana que està patint el centre històric; reforç de la vigilància policial; multes davant les accions incíviques; retorn de la totalitat del mercat de la verdura a la plaça de l’Oli; i l’obertura del Museu Casteller.

Un dels impulsors de la concentració, Jordi Sans, emplaça al govern municipal format per Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls a complir amb aquests quatre punts bàsics que fa massa temps que s’arrosseguen.

De cara dimarts que ve, els veïns del Barri Antic tenen concretada una reunió amb membres del govern i, en funció de com vagi, decidiran si emprenen o no més mobilitzacions.

PUBLICITAT