Aquest dilluns 31 de maig, a les cinc de la tarda, per videoconferència, tindrà lloc la sessió plenària ordinària de l’Ajuntament de Valls del mes de maig.

PUBLICITAT

A l’ordre del dia, es donarà compte a l’informe d’execució pressupostària del primer trimestre de 2021 i el pla anual de control financer del mateix any. També s’aprovaran dues modificacions de crèdit del Museu de Valls i Xarxa de Cultura.

En l’àmbit d’Habitatge, Patrimoni i Centre Històric s’informarà de la declaració d’especial interès i bonificació de l’ICIO de diverses obres.

Quant a mocions, el grup municipal de la CUP en presentarà tres. La primera serà per donar suport al poble de Colòmbia. Seguidament, es debatrà un text en solidaritat de Palestina i condemna dels atacs a Gaza. Finalment, la tercera girarà al voltant de les persones migrades

Com és habitual, el ple de Valls es podrà seguir en directe a Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT