La sessió plenària d’aquest dilluns 31 de maig aprovava per unanimitat la modificació dels llocs de treball de la plantilla de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de cara el curs 2021-2022. La regidora d’Ensenyament, Teresa Rull, va afirmar que s’està treballant per tenir ben aviat unes noves dependències.

PUBLICITAT

El ple també aprovava dues modificacions de crèdit de la Xarxa de Cultura i el Museu de Valls amb 13 vots favorables, 5 en contra i 3 abstencions. D’altra banda, també es va donar a conèixer la declaració d’especial interès i bonificació de l’ICIO de diverses obres al centre històric de la ciutat.

Quant a les mocions, les tres presentades pel grup municipal de la CUP en solidaritat al poble de Colòmbia, Palestina i persones migrades prosperaven amb 16 vots a favor i 5 abstencions.

PUBLICITAT