Amb motiu de la Festa Major de Sant Joan, des del grup de suport L’Alt Camp no té por inicia una campanya perquè totes les persones i entitats que vulguin donar suport als casos repressius del Joan i el Genís pugui solidaritzar-s’hi i col·laborar. Concretament, s’ha elaborat marxandatge per donar a conèixer els seus casos, fer créixer la solidaritat i reclamar l’absolució dels dos joves.

PUBLICITAT

Tothom que vulgui col·laborar, podrà adquirir un domàs i/o pòster de L’Alt Camp no té por, per fer arribar la solidaritat a totes les cases, balcons i carrers. El domàs, amb tonalitats de colors vius especialment adients per a l’estiu, demana l’absolució del Joan i el Genís. El pòster, una impressió fotogràfica sobre paper de 250 grams mida A2, immortalitza el mural que va aparèixer el passat mes de març en una de les entrades de la ciutat de Valls en solidaritat amb un dels dos joves encausats.

El marxandatge ja està disponible, i es pot reservar fins al 7 de juny a través d’un formulari.

El preu del domàs és de 8 €, el del pòster 10 €, i el pack de domàs i pòster surt a 15 €. La totalitat dels beneficis es destinaran als casos repressius del Joan i el Genís.

PUBLICITAT