El Centre de Lectura es suma al programa d’actes de la Festa Major de Sant Joan proposant tres activitats.

PUBLICITAT

La primera es farà el divendres 18 de juny, a les 19:00 hores, a la sala d’actes de l’entitat. Aquesta s’inclou al cicle de conferències, Festes Decennals 2021 – 21 Vallencs Il·lustres, on es parlarà de la figura de Jaume Mercadé i Queralt, a càrrec del seu nét, Jaume Mercadé i Gallés, i l’historiador de l’art i besnét del personatge, Albert Mercadé i Ciutat. Com ja és habitual, l’historiador i president del Centre de Lectura, Pol Montserrat i Rovira, iniciarà l’acte amb un pròleg parlant d’alguns fets de les Festes Decennals.

La següent activitat programada tindrà lloc el dissabte 19 de juny, a les 12:00 hores, a la sala d’actes de l’entitat. Aquesta serà un concert vermut ofert pels alumnes de l’aula de violoncel, viola, flauta i clarinet de l’Escola de Música Robert Gerhard.

Finalment, el tercer i últim acte programat, tindrà lloc el dimarts 22 de juny, a la plaça Sant Jordi. S’oferirà un concert d’havaneres, a càrrec del jove grup de música popular i tradicional, Xicranda. Per assistir al concert caldrà reservar prèviament l’entrada, la qual és gratuïta, enviant un correu a l’adreça, havaneressantjoan21@gmail.com.

La Junta Directiva de l’entitat convida a totes aquelles persones que els puguin interessar les activitats programades, celebrant plegats la Festa Major. Igualment recorda que, la sala d’actes del Centre de Lectura compleix totes les mesures sanitàries decretades per combatre la pandèmia de la COVID-19.

PUBLICITAT