Centenars de vehicles participaran des d’aquest divendres 11 de juny i fins diumenge 13, a la “9a Fira – Mercat del Vehicle Usat i Vehicles Elèctrics”, “Valls, Ocasió”, que es realitzarà al Passeig de l’Estació.

PUBLICITAT

La Fira-Mercat estarà oberta divendres, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre; el dissabte , de les 10 del matí a les 9 del vespre i el diumenge , de les 10 del matí a les 8 del vespre, amb una àmplia oferta de vehicles a motor usats i de quilòmetre zero, en bon estat i garantia: turismes, 4 x 4, furgonetes, vehicles industrials; caravanes; vehicles elèctrics, híbrids, motos, bicicletes, VMP elèctrics…

La coordinació és a càrrec de la Cambra de Comerç i Industria de Valls, amb la participació de l’Ajuntament de Valls i ASTAVE, l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’Automoció.

El recinte de la fira estarà obert a tothom i s’espera una bona afluència de contactes comercials, en definitiva una gran fira, amb limitacions i d’acord amb la normativa Covid-19.

PUBLICITAT