La quinzena edició de la Nit de Castells es va celebrar dissabte en un ambient de satisfacció pel retrobament social que ha suposat la convocatòria d’aquesta cita, després de la llarga aturada provocada per la pandèmia. Es tracta del primer acte casteller multitudinari de tipus social des de l’esclat de la Covid-19.

PUBLICITAT

El casteller de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, Juan Romero “Juanacho” la gent gran, les iniciatives solidàries i la projecció exterior del fet casteller han centrat els premis. La Nit de Castells va comptar amb la participació de nombroses autoritats entre elles, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré o la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó.

La Nit de Castells també es va poder seguir en directe per TAC-12  i la Xarxa de Comunicació Local.

PUBLICITAT