La 38a edició de la Nit de Premis tindrà lloc dissabte 3 de juliol, a les set de la tarda, al claustre del Convent del Carme, amb totes les mesures de prevenció i d’higiene per evitar contagis de Covid-19. Un dels guardons més destacats serà el de Vallenc de l’Any, el qual enguany recaurà a la figura Senén Florensa. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, l’ha lloat per una persona referent en el camp de la diplomàcia.

PUBLICITAT

Castell d’Or SL, Frigicoll SA, Judit Giró Benet, Sonia Jauset, Prat Interational Brans SL, Matric Valls SL, Alecosa, Giró Clofent, Fundación Galera, Laia Benaiges, Guillem Bartolí, TAC-12, Mireia Casanyes Dalmay, Maria Ester Fabra Salvat, Carme Martí Cantí, la pàgina web rutes pels Torrents de Valls, Campaners de Valls, Projecte CovidArt, Restauració i Rehabilitació Ca Faló (Puigpelat), Castell dels Garidells i la Cooperativa d’Habitatges La Titaranya són les altres distincions que s’atorgaran.

PUBLICITAT