Totes aquelles persones que s’hagin de vacunar i els toqui fer-ho a la sala Kursaal, a la carretera de Barcelona, tenen l’opció de desplaçar-s’hi utilitzant l’autobús urbà que passa un cop, cada hora, per aquell indret.

PUBLICITAT

Aquest servei, que coincideix amb la ruta habitual de la Línia 1 del bus, pot agafar-se des de l’estació d’autobusos, des de la marquesina de la Muralla del Castell i des de la parada de l’hospital. Els horaris es poden consultar a cada parada.

Les persones que resideixin a la zona del Fornàs, Santa Úrsula, urbanització Miramar, Blocs Alt Camp, Blocs Muñoz i la Xamora, també poden agafar la Línia 2 del bus en els seus horaris habituals indicats a cada parada i desplaçar-se fins a l’estació central des d’on connectaran directament amb la Línia 1 que els portarà fins al Kursaal.

Un cop vacunades, les persones que ho desitgin, podran agafar l’autobús per a retornar al centre de Valls utilitzant els vehicles que provenen del Bon Sol, Pisos de Clols i la Cooperativa de Vivendes de la Colla Vella en els horaris habituals de la Línia 1.

Qualsevol consulta relacionada amb el servei de l’autobús urbà es pot fer trucant a Forbus SL, al 977 60 12 62.

PUBLICITAT