Aquest dissabte 19 de juny, en el marc de la Festa Major de Sant Joan, es podrà veure, a les 20 hores, al Centre Cultural de Valls, La cabra o qui és Sylvia?, del dramaturg estatunidenc Edward Albee. Aquesta celebrada obra de teatre, traduïda a la llengua catalana per Josep Maria Pou, torna als escenaris després de l’èxit que va assolir fa quinze anys. En aquesta ocasió està dirigida per Iván Morales, i l’interpreten els actors Jordi Bosch, Emma Vilarasau, Jordi Martínez i Roger Vilà.

PUBLICITAT

La cabra o qui és Sylvia? aprofundeix en els límits de la tolerància humana per mitjà de la història d’un arquitecte reconegut que guarda un secret que, si es desvela, farà tremolar els fonaments de la seva família benestant.

Les entrades per assistir a la representació de La cabra o qui és Sylvia? ja estan disponibles, i es poden adquirir de manera telemàtica, per mitjà del web Codetickets Valls, o bé presencialment, a les taquilles del Teatre Principal diàriament de 18 a 21 h. Si no s’han exhaurit abans, també n’hi haurà a la taquilla del Centre Cultural el dia de la funció. També estan disponibles les promocions Jove per als menors de 30 anys, amb entrades a 3 € durant els 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle, i Promo 3 amb localitats també a 3 € per a les persones en situació d’atur.

PUBLICITAT