L’antic convent del Carme de Valls va acollir dissabte una nova edició de la Nit de Premis, en la que es van distingir l’esforç i la trajectòria de vallenques i vallencs, amb la presidència del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, i de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré , i amb la participació de regidores i regidors i polítics representants de diverses administracions.

PUBLICITAT

Aquests són els guardons:

En l’àmbit empresarial, es va atorgar el premi al Comerç Vallenc a Castell d’Or SL – Frigicoll SA; el guardó Escola Empresa va ser per Fundación Galera; també es va reconèixer la labor de l’Establiment Lluïsa Vives i PRAT INTERNATIONAL BRANDS, SL, “PRAT BRANDS” – MATRIC VALLS, SL – ALECOSA.

Així mateix, durant la nit es va reconèixer Judit Giró Benet pel dispositiu The Blue Box; el premi Colla Vella va ser per Guillem Bartolí Balañá i el de la Colla Joves es va lliurar a TAC 12 , televisió pública del Camp de Tarragona.

En l’àmbit cultural es va lliurar el premi Rodon Giró a Mireia Casanyes i M. Ester Fabra; el premi Cristina Requena a Carme Martí; el Premi Cartell Firagost a Sònia Jauset Piñera; el Premi Patrimoni Cultural a la web Rutes pels Torrents de Valls, els Campaners de Valls i el Projecte CovidArt del Museu de Valls.

Així mateix, el I Premi Compromís Social a l’Ocupació va ser per Giró Clofent, SL i el II Premi Josep Moncunill Cirac a iniciatives educatives per Institut Jaume Huguet – Cooperativa d’Alumnes. El 36è Premi a la Salvaguarda del Patrimoni Arquitectònic va ser per Restauració i rehabilitació de Ca Faló (Puigpelat) i Castell dels Garidells (Ajuntament dels Garidells), i el XXI Premi a la Iniciativa Pública per Cooperativa d’habitatges de la Titaranya.

En darrer terme, el Premi Jove Emprenedor 2020 va ser per Laia Benaiges; i el guardó Vallenc de l’Any per Senén Florensa Palau, doctor en Ciències Econòmiques, llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i president de la Comissió Delegada de l’Institut Europeu de la Mediterrània.

PUBLICITAT