La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha atorgat el vuitè Premi Isidre de Rabassó d’Identitat Castellera a Guillem Bartolí Balañà. Aquesta distinció, que va rebre a la 38a Nit de Premis, reconeix a una persona que, a banda de ser cap de colla, ha contribuït a la memòria històrica dels de la camisa rosada mitjançant la confecció d’uns llistats on figuren tots els integrants que han format part, des dels baixos a l’enxaneta, de les estructures que ha fet l’entitat des de 1979. Aquests castells- ordenats metòdicament per la seva posició i pis corresponent- estan recopilats a partir del 3de7 aixecat per sota.

PUBLICITAT

Ràdio Ciutat de Valls ha pogut parlar amb Guillem Bartolí per valorar el guardó i recordar el primer 4de9 amb folre de l’època moderna aconseguit en la diada de Santa Úrsula de 1981.

PUBLICITAT