Una vegada oficialitzats Joan Domingo i Xavi Toldrà com a nous reforços, la Unió Esportiva segueix presentant cares noves de cara a la temporada 2021-2022 a 1a Catalana.

PUBLICITAT

El club blanc-i-vermell ha incorporat Guillem Martínez, futbolista que arriba per millorar el rendiment ofensiu i la capacitat anotadora de cara a porteria. Ocupa la posició de davanter centre i, més específicament, pot jugar d’extrem esquerre. És un jugador que destaca per la seva presència i l’olfacte golejador.

En els últims dies, el conjunt de Manel Cazorla també ha decidit pujar al primer tres jugadors del juvenil de l’Escola de Futbol. A la pretemporada, que començarà a mitjans d’agost, s’incorporaran el central, Aleix Requena; el migcampista, Pol Sabaté; i el porter, Sergi Medina.

Quant a baixes, el porter aragonès Gonzo, fitxat la temporada passada procedent del Monzón, ha confirmat que no seguirà formant part de la plantilla.

PUBLICITAT