L’Oficina de Turisme de Valls ha col·laborat amb un projecte impulsat per l’Institut Jaume Huguet, concretament de l’alumnat del grau superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma que durant aquest curs han dut a terme un projecte on els estudiants han desenvolupat tres aplicacions mòbils de promoció turística. Una d’aquestes, Valls Viva, ha estat la guanyadora del projecte i ha estat seleccionada per ser penjada a la botiga de Google. 

PUBLICITAT

Aquest divendres ha tingut lloc una trobada que ha servit com a mostra d’agraïment per la feina feta pels alumnes. A l’acte hi han participat Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme; Txema Nosas, gerent de l’Oficina Municipal de Turisme; Josep Maria Soler, director de l’Institut Jaume Huguet; professorat que ha impulsat el projecte, i l’alumnat que hi ha participat.

Les tres aplicacions tenen en comú que permeten consultar les rutes i també els principals punts turístics de la ciutat. Per altra banda, de forma interactiva també ofereixen un qüestionari per avaluar els coneixements que un mateix té sobre Valls i aprendre jugant.

Complementàriament, dos alumnes d’un altre curs també han creat una app, tot i no formar part del grup del projecte, ja que consideren la temàtica interessant. En aquest cas, han recollit les activitats programades, tipus agenda i geolocalitzen en un mapa els principals punts d’interès de la ciutat, indicant com arribar-hi.

PUBLICITAT